• Pret redus

CARGUARD - Player auto multimedia 2 DIN, cu Touchscreen 7", Android 6.0.1

1.398,00 RON
1.198,00 RON Economiseste 200,00 RON
cu TVA
Cantitate

 

Cumparaturi sigure

 

Livrare in toata Romania

 

Drept de retur 14 zile

CARGUARD

Compatibil cu majoritatea autoturismelor europene.

Poți instala oricare dintre aplicațiileAndroid. Dispozitivulnu areinstalatănici oaplicație aflatăsub protecția vreunui drept de autor, ca de exemplu Igo, Sygic, etc. Toate brand-urile, logo-urile și denumirile de model sunt aflate sub protecție copyright și sunt proprietatea exclusivăa companiilor producătoare.

Pentrucompatibilitatea exactă, te rugăm să consulțidealerul local al autoturismului sau documentația specifică a autoturismului tău.

Datorită sistemului GPS propriu și antenei exterioare playerul autoAndroid este compatibil cu majoritatea aplicațiilor GPS și a seturilor de hărți offline! Oricând, oriunde, chiar și acolo unde nu există semnal mobil, dispozitivul te va duce la destinație!

Playerul auto suportă conexiuneaBluetooth cu telefonul tău, astfel ca tu să poți folosi sistemul și ca handsfree iar timpul petrecut la volan să fie unul mult mai sigur.

Centrul multimedia al mașinii tale! Echipat cu un display generos de 7”, și touchscreen, poți folosi acest aparat pentru orice activitate necesară în timpul condusului.

Garanție 2 ANI

Specificații tehnice:

Platformă:Android 6.0.1
CPU:Quad-core
Frecvența CPU:1.2Ghz
RAM:1GB
Memorie internă:16GB
Placa grafică:Mali-400 MP4 GPU, 600 MHz
Rezoluție afișaj:1024x600
GPS:Încorporat, cu antenă exterioară
Alimentare:10V-14.5V CC
USB :x 2
Afisaj tactil:Multi-touch
Display:7”
BluetoothÎncorporat
WiFi:Încorporat
CMMB:Opțional
Putere audio4x50W
Formate suportate:FM, MP3, MP4, AVI, WMA etc.
Dimensiuni:185 x 105 x 123 mm

CARGUARD este brandul românescde accesorii auto cu o tradiție de peste 15 ani!Produsele și accesoriile Carguard sunt fabricate sub îndrumarea și supravegherea unei companii din JudețulBihor și sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-preț cât mai bunpentru piața din România!

CD777