Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Curierat Rapid. 

Costul livrării include costul procesării și ambalării. Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală si dimensiunile pachetului pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare si transport. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră daca ridicati personal produsele sau in responsabilitatea Curierului Rapid iar in acest caz luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile precum si asigurarea marfurilor transportate.

Preturi Informative: 

Taxa de procesare = ( Aproximativ 20 RON TVA inclus) pentru colete cu o masa de 1 Kg si cu dimensiunile maxime 10 x 200 x 50 mm.

Taxa transport / kg suplimentar. = 1.00 RON + TVA (1.19 RON TVA inclus)

Taxa Ramburs (daca este cazul) = 1% din contravaloarea produselor + 6.2 RON TVA inclus 

In cazul localitatilor din afara zonelor de livrare a Curierului, se percepe o taxa de 1 RON / Km suplimentar.

Produsele sunt asigurate pe timpul transportului iar costul asigurarii este inclus in costul total al transportului.

Livrarile se fac intre zilele de Luni si Sambata

Nu exista alte taxe ascunse.

Costul transportului acopera o deplasare la destinatia specificata de Dvs. fara a specifica ora si data livrarii si doua apeluri telefonice la numarul de telefon specificat de Dvs. in cazul in care la destinatie nu este gasit nimeni.

Termenele de livrare cu acest curier variaza intre 1 si 7 zile lucratoare conform acordului companiei cu UNTR si specificat in Codul Transportatorilor din Romania.

Termene de livrare 

Durata totala de livrare este compusa din:

a) Termenul de livrare

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care ati lansat comanda si pana in momentul in care coletul este predat curierului.

Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zile sau in termen de maxim 2 zile lucratoare, timpul real fiind conditionat de intervalul orar in care ati lansat comanda, tipul platii pe care il alegeti sau de complexitatea comenzii (sisteme care necesita asamblare). Mai multe informatii puteti solicita de la personalul de vanzari.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare si este conditionat de disponibilitatea produselor la furnizori. In cazul produselor deosebite sau complexe, care necesita comanda speciala la producator, termenul se poate extinde la maxim 30 de zile lucratoare.

Daca produsul este trecut in oferta cu 0 sau apare cu STOC ZERO pe site inseamna ca este indisponibil pentru o perioada nedeterminata.

Pentru platile efectuate prin OP sau CEC, termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in contul companiei.

b) Termenul de livrare Curier

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care coletul Dvs. paraseste compania noastra (este predat curierului) si pana in momentul in care curierul il preda la adresa indicata.

Termenul de livrare Curier este conditionat de catre transportatorul ales de Dvs. si este de regula intre 24 si 72 de ore.

Este important de stiut ca termenul de livrare Curier nu poate fi garantat de compania noastra si nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.