Cutie de copt din silicon - turtă dulce - 26 x 19 x 5 cm

37,90 RON
cu TVA
Cantitate

 

Cumparaturi sigure

 

Livrare in toata Romania

 

Drept de retur 14 zile

Coaceți prăjituri de Crăciun și culegeți lauri! Pe lângă decorarea camerelor, acordați atenție și preparării prăjiturilor festive într-un mod elegant. Matrițele de copt din silicon pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Putem face unt de condimente, bon bont, brioșe, burete în el. Pe lângă deserturi, poate fi folosit și la prepararea plăcintelor, a cărnii tocate și la coacerea cărnii sau a prăjiturilor sărate. Mai mult, producătorii de săpun și producătorii de lumânări preferă o formă din silicon. Secretul popularității matrițelor de copt din silicon este că au o rezistență ridicată la căldură și sunt flexibile. Termorezistent Ușor de spălat Cu gaură de cârlig Sfaturi de utilizare: Așezați matrița goală din silicon pe tava de copt sau tava de copt înainte de a pune aluatul, deoarece materialul este moale și umplutura poate cădea ușor din ea. Ungeți cu puțină grăsime înainte de coacere Dacă pregătiți mâncare răcită, clătiți-o cu apă rece în prealabil Protejați mucegaiul nostru din silicon de căldura directă, adică nu intrați în contact cu flăcările deschise Nu tăiați niciodată în matrița din silicon cu un cuțit sau un instrument ascuțit, deoarece poate fi deteriorat. Este o idee bună să întindeți tortul înainte de a îl felia și apoi să îl ridicați Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o formă de copt din silicon este să așteptați să se răcească complet în tablă după coacere.

Înainte de prima utilizare: Înainte de prima utilizare, spălați bine tava de copt din silicon cu apă detergentă caldă, ștergeți-o uscată și ungeți-o cu multă grăsime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar numai dacă matrița este foarte uscată. Curățarea formelor de copt din silicon: Matrițele din silicon sunt ușor de curățat. Merită să le spălați manual, deoarece astfel rămâne în ele o cantitate minimă de grăsime, care nu se usucă. Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru curățare. Decolorarea matriței datorită coacerii nu afectează utilizarea. Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ° C și 230 ° C) sunt bine tolerate. Pot fi folosite atât pentru prăjire, cât și pentru congelare.

Material: silicon Forme: figura de turtă dulce Dimensiune: 26 x 19 x 5 cm Doză: 1 doză Culoarea maro Mașină de spălat vase: Da Rezistent la căldură, antigel: Da Interval de temperatură: -40 + 230 ° C

57273C